ГЕРБ изпрати покана до ПП-ДБ  за преговори по Споразумение за

...
ГЕРБ изпрати покана до ПП-ДБ  за преговори по Споразумение за
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС канят Атанасов и Петков на преговори и искат отговор още днес

ГЕРБ изпрати покана до ПП-ДБ  за договаряния по " Споразумение за взаимно ръководство в границите на мандата на 49-ото Народно заседание сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната – Демократична България ", " Механизъм за взимане на решения " и став и конструкция на Министерски съвет. Те стартират в 10:00 часа в събота.

Пълният текст на поканата беше разпратен до медиите и го предлагаме на вашето внимание:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПЕТКОВ,

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН АТАНАСОВ,

В отговор на получената от Ваша страна покана, преговорният екип в състав - Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева, Рая Назарян,

заявяваме следното:

С цел провеждането на градивен и ефективен разговор, предлагаме договарянията да стартират по плана на " Споразумение за взаимно ръководство в границите на мандата на 49-ото Народно заседание сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната – Демократична България " и " Механизъм за взимане на решения ", с които разполагате, както и състав и конструкция на Министерски съвет.

Основните правила и цели на ръководство са заложени, както в нашите работни планове, по този начин и във Вашия меморандум.

Считаме, че едвам откакто и в случай че реализираме единодушие по съглашението и механизма на ръководство, можем да продължим взаимно по изработването на законодателната и управническа стратегии.

Предлагаме договарянията да стартират на 9 март 2024 година, в 10:00 ч. в зала 232 на Народното събрание.

Очакваме Вашето удостоверение във допустимо най-кратки периоди, в границите на деня.

С почитание,

Мария Габриел

Теменужка Петкова

Деница Сачева

Рая Назарян
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР